Aika, Kello ja Kvantti

Kvanttientiteetti on samaa ihmiselle, kuin aika on kellolle. Tarkasteleen tätä vertauskuvaa sekä kello näkökulmasta että ajan näkökulmasta.

Kun maailmaa tarkastelee kvanttientiteetin tasolta, kellot ovat kuin hiekanjyväsiä, kiviä tai puita ihmiselle; ne sijaitsevat siinä missä niiden kuuluukin olla. Kello on automaattisesti oikeassa ajassa koska se ei voi olla väärässä ajassa. Se olisi sama kuin sanoisin että puu on väärässä paikassa metsässä. Entiteetti ei ole kiinnostunut kelloista vaikka onkin ne luonut. Aika hänen perspektiivissään on kolmiulotteinen, jossa aika näkyy sekä eteen, taakse että sivulle, jolloin ajalla ei ole merkitystä samalla tavalla kuin ihmiselle tässä ulottuvuudessa tai kellolle sen tasolla. Entiteetti näkee määrättömän paljon tai pitkälle eteen ja taakse koska hän on näiden määreiden kannalta ylemmässä ulottuvuudessa.

Aika ei mene eteen tai taaksepäin, aika on paikallaan, mutta muokattavissa. Ajassa voi liikkua, ei niin että entiteetti on paikallaan ja aika liikkuu hänen suhteensa. Vain entiteetti on aktiivinen ja tiedostava.

Tämä on merkittävin ero kellojen tai ihmisen suhteen. Kello ei voi muuttaa aikaa, yhtä vähän kuin ihminen voi muuttaa entiteettiä.

Mitä enemmän luodaan uutta arkiymmäryksen tasolla, sitä enemmän se rapauttaa tasoa. Materiaalia ei synny, vaan kaikki on otettava luonnolliselta paikaltaan tehdessään ”uutta”.

Kaadamme metsän, laitamme sen paikalle pellon. Otamme puun, yhteytämme sen happeen, jolloin se muuttuu haitalliseksi yhdisteeksi. Eroosio lisääntyy kun puut on kaadettu.

Otamme hiekkaa meren pohjasta, muutamme sen betoniksi rasittamaan maankuorta pienellä alueella, joka aiheuttaa tektonista liikehdintää. Tuhoavat maanjäristykset ja tulivuorenpurkauksen lisääntyvät.

Ihminen ei kykene luomiseen, ainoastaan muuttamiseen. Silloin kun tehdään muutoksia tuntematta täysin kaikkia seuraamuksia, rapautamme ja tuhoamme maailmaa.

Me emme ole luojia. Etenkään Luojia.

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: