Viime torstain simulaatiota

Onko mitään olemassa?

Jos atomin ydin on jalkapallon kokoinen, elektronipilvi sinkoilisi Porvoon tasolla, kaikki muu on tyhjää. Voiko silloin sanoa, että todellisuus on konkreettinen, käsinkosketeltava ja olemassa oleva? Kvanttiteorian mukaan vasta havaittaessa todellisuus romahtaa yhteen tilaan. Eikö silloin pelkkä sielu, järjestelmän ulkopuolinen havaitsija ole ainoa todellisuus, ainoa konkreetti ja ainoa todellinen olemisen ulottuvuus maailmankaikkeudessa?

Jos näin on, niin onko silloin mitenkään mahdollista viestiä minkään toisen olennon tahi entiteetin kanssa? Mikä on viestinnän väliaine jos sielu on ainoa olemisen todellinen ulottuvuus? millä välineillä kuvata luolan sisällä varjokuvia katseleville, luolan edustalla olevaa luontoa? Onko mahdollista kuvailla todellisuutta todellisuuden projektiota havaitsevalle? Voiko sille olla olemassa käsitteistöä koskaan?

Vain minä näen todellisuuteni. Kaikki muu voisi hyvinkin olla simulaatiota, harhaa joka luotiin viime torstaina.

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: