Korupaja Kvakun Kivet ryhdistäytyy.

Aikaisemmin olen tehnyt lähinnä hopeatöitä, puukaiverruksia ja nahkapunoksia, mutta nyt on tehty aivan uusi aluevaltaus: Kivien kaiverrus!

Liekö syynä ollut 35 vuotta jatkunut egyptologian pakkomielle, Göpekli Tepen uudet kaivaukset vai Moai-patsaiden ympärillä vellova ristiriita. Niin tahi näin, kävelin viikolla raittia ja metsää, nokka maassa tonkien puolijalokiviä. Uskomaton juttu jo sinällään, löysin kuin löysikin korukiviä!

Olin kuin ällikällä lyöty (mikähän se muuten on? Ällikkä nimittäin. Kiusannut minua pitkään. Ai niin, korukivistä oli puhetta. Asiaan). Löysin nimittäin ihan oikeita puolijalokiviä. Anskukin, kun kävelyretkeltään toi kourallisen.

Kun kohtalonomaiseen tapahtumaketjuun lisää liiterin perukoille tunkemani työkalut:

  • Dremel
    ja kymmenittäin teriä siihen
  • Smirgeli
  • Vesihiomapapereita
  • Timanttilaikka
  • Kiillotuslaikkoja

Olin ihan vahingossa vuosien mittaan hommannut kaiken tarpeellisen korukivien hiontaa varten! Ja tässä tuloksia:

Vähän jännittää ajatella mihin tämä vielä johtaa. Kun on tarpeeksi hiljaa, voi kuulla inspiraation kuiskeen ja esi-isien salat näyttäytyy!

Ihan tangenttina tähän juttuun, se kohina Moai-patsaiden ympärillä Pääsiäissaarella; kaikki peruskoulun suorittaneet muistaa littanat patsaat jotka esittivät päitä. No, kellekään ei ole pariin sataan vuoteen tullut mieleen katsoa vähän syvemmältä.
Jep.
Patsaalla onkin keho. Ne on kolme kertaa isompia kun on luultu.

Taas meni historia täysin uusiksi. Älkää säikähtäkö, ei tämä löytö johda mihinkään historiankirjojen uusimiseen. Kyllä koulut noudattaa tässäkin opetusohjelmaa. Vanha ”totuus” kelpaa hyvin. Niin kuin ennenkin. Mayflower oli ensimmäinen paatti Amerikassa, ei suinkaan White Lion (uljaasti orjia mukanaan. Ensimmäinen syntyperäinen kolonialisti olikin African-american, orjapariskunnalle syntynyt potra tyttö. Hupsis!)

EDIT: Muisti teki tepposet. White Lion oli ensimmäinen ORJALAIVA . Saapui Virginiaan syyskuun 20. 1619

Pahoittelut.

Fact-Check Boi

Moain selkä
Ja edestä kera hämmentyneiden arkeologien

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: