TYRIen kohti onnen auvoa

Mahtaako johtua siitä, että joudun jonkin verran tekemään työtä onneni eteen, että olen niin onnellinen!? Ehkä muistihäiriö ehkäisee muistamasta häiriön ja vaikeudet? Ehkä kroonisten kipujen tukahduttaminen boostaa serotoniinituotantoa epänormaalille tasolle?En tiedä. Mutta joitain onnellisuuden mahdollisuuksista tunnun vahingossa löytäneen.

Koska mikään ei ole ole todellista ilman nimeä, keksin äsken elämänviisausmottosanalaskucopingmindfulnesslyhenteen; Se on TYRI.

  • Tajua, millainen todellisuudessa olet sisimmältäsi
  • Ymmärrä ja hyväksy se
  • Ryhdy rakentamaan polkua sellaiseksi kuin voit tulla
  • Irrottaudu tästä. Sinä et ole vain henkinen tavoitteesi!

Minusta tämä systeemi on niin yksinkertainen, että sen täytyy olla nerokas! Jatkokursseja ja yksityisopetusta tarjolla, kunhan ensin löydän ratkaisun nälänhätään, parannan syövän, puhkun kasvihuonekaasut Marsiin (ja Terraformaan sen samalla) ja ratkaisen miksi naiset ovat sieltä ja miehet Venuksesta. Vai oliko se toisinpäin🧐🤔

Mutta ennenkuin alat TYRIä, muista olla ottamatta itseäsi tai henkistä kasvua liian vakavasti! Zen -mestarit ja Dalai Lama ovat ymmärtääkseni varsin lungeja heppuja! Iltasella Sakea ryypiskellessään rinzain pääjehut keksivät piruillessaan metkoja Kōaneita, kuten ”Mikä on yhden käden taputuksen ääni?”, tai vastaavat ”Ei” oppilaan tiedustellessa vilpittömästi minkälainen on koiran Buddha-luonne. Ja nauraa räkättävät partaansa.

Koitan olla kiltimpi kuin he, laitan tähän askelmiksi muutamia, varmasti plagioituja ajatuksenjuoksuja:

  • Kannattaa mielummin sytyttää kynttilä kuin kiroilla pimeyttä.
  • Paras aika istuttaa puu on 20 vuotta sitten. Toiseksi paras hetki on tänään.
  • Mielummin möksä missä voi nauraa, kuin palatsi missä itkettää.

Elämä on lyhyt ja ihana! Sitä voi vain ihastella, sen loppumista ei edes huomaa!

Katso hypähtelevää neidonkorentoa!
Jopa sammakon suu
Roikkuu auki hämmennyksestä.

Oletko muuten jo syönyt aamupuurosi? Sitten sinun pitää huuhdella puurolautasesi. Puuro on ravitsevaa ja hyvää lämpimänä. Mutta kylmä, kokkareinen kaurapuuronjämä on vain äklöä. Samalla tavalla muista pyyhkiä menneisyyden jättämät turhat tuhnut mielestäsi. Koko ajan, joka päivä. Minulle tämä on ehkä helpompaa kuin muille, oma hyytelömäinen NRAM-muistini kun buuttaa joka minuutti. Mutta silti minun pitää joka aamu meditoida, jotta voin kohdata päivän uutena ilman eilisen taakkaa!

Se että voit elää huomenna iloista elämää johtuu päätöksistä, jotka teet tänään.

Minulta on montaa kertaa kysytty, teinkö mielestäni oikean päätöksen kun en ottanut vastaan tarjottua työpaikkaa, joka olisi vaatinut muuttoa San Diegoon.  Kun mietin asiaa nyt, se oli ehdottomasti oikea päätös. Mutta aina se ei ole tuntunut siltä. Siksi haluan selittää sinulle oman ajattelutapani nykyään. Ja samalla ajattelin antaa sinulle vapautuksen menneisyyden jossittelusta.

Meillä ihmisillä tuppaa olemaan paha tapa palata menneeseen ja aloittaa ”mitä jos”-pohdinta. Harvoin, jos koskaan siitä seuraa mitään hyvää. Yleensä onnistumme löytämään omista ja muiden päätöksistä ihan järkyttäviä virheitä. ”Miten ihmeessä Mirkku kuvitteli onnistuvansa…”. ”Miten olin niin tyhmä että kuvittelin pystyväni…”. Aina löytää polkuja joita ei valittu, jotka jälkikäteen näyttävät niin paljon paremmilta; nasevia lauseita jotka olisi pitänyt räväkästi iskeä päin naamaa; Parempia käyttökohteita rahalle.

Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että sinulla on kaikki tieto mitä tarvitset suunnistaaksesi kohti parasta mahdollista tarjolla olevaa suuntaa. Voit myöhemmin oppia jotain, jonka nojalla joudut kyseenalaistamaan päätöksesi. Mutta ilman alkuperäistä päätöstäsi et olisi saanut sitä tietoa! Päätöspolun kävely vasta luovuttaa tiedon sinulle. Kokemusta ei voi ostaa. Ei kirjoja lukemalla opi uimaan.

Toisin sanoen turha jäädä nysväämään, jokainen hetki tuo mukanaan mahdollisuuden päätöksentekoon. Kun TYRIt, muista mitä kaikkea uutta opit matkallasi turpa edellä turpeeseen!

Ennen kaikkea, hauskaa viikonloppua Kvakkulasta! Ja nauru pidentää ikää! Harmittaa, etten ole kuullut hyviä vitsejä miesmuistiin. Siihen olisi hyvä päättää…no, täytyy turvautua vanhaan: Mitä astronautti sanoi tavatessaan luurangon kuussa?

”Mitä kuuluu” heh…

Kuuton taivas eiliseltä

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: