Kotimaan terrorismi

Kirjoitin tänä aamuna seuraavia pätkiä:

”Aseellisia mielenosoituksia odotetaan kaikkiin osavaltioihin”, lukee uutisissa. Onko se samalainen toiminto kuin ”Osallistun aseelliseen lainaneuvotteluun pankissa”? Tai ”Suoritan aseellisen anestesian AK-47’llä”?

Onko tuon tarkoitus olla hauskaa? Oliko se hauskaa? Jäin miettimään asiaa. ”Ettekö näe mitä Amerikassa tapahtuu!” Olen kolme vuotta huutanut pää punaisena. Venäläistä syntyperää oleva kirjailija Masha Gessen on tehnyt samaa osaavammin, hän sentään kirjoitti useampia teoksia Putinista. Tietää aiheen hyvin. Mashan mielestä diktatuuri voitti jo.

Vieläkin lehdistö jarruttelee, eihän Trump ole sentään Hitler, ei Amerikka ole diktatuuri eikä sielä ole valtion sanktioimaa terroria. Jos oikein pontevasti sitä toistaa, niin ehkä se muuttuu todeksi. Manifestoituu, kuten Vesimiehen aikaan 5D-maailmassa pitää sanoa.

Saksalaiset nauraa räkättivät Hitlerille ensimmäisen ”baariputch-vallankumouksen” jälkeen. Hitler oli hassu pieni ukkeli, valehteli koko ajan, luuli olevansa maailman napa. Ei koulutettu ja sivistynyt saksalainen lähde noiden hullujen matkaan! Eikä ainakaan armeija! Saksa on sentään maailman vanhimpia sivistysvaltioita!

Ja siitä vaihtoaskelin Fürerin perässä Suur-Saksaa rakentamaan!

En jaksa enää pyytää anteeksi. En usko olevani katastrofisti. Amerikassa on jo käynnissä vallankumous. Poliisilaitos on koulutettu ja aseistettu urbaaniin sodankäyntiin ja on uskollinen Trumpille. Trump vaihtoi Pentagonin kolme ylintä kerrosta omiin miehiinsä ennen Joulua. Samoin Homeland Securityn, CIAn, FBIn ja NSAn. Lehdistö ihmettelee, että mitä kummaa 5-uloitteista shakkia Donald pelaa? Sillähän loppuu pestikin ihan kohta! Sen pitää kohta lähteä Floridan aurinkoon, sehän lukee säännöissä!! Ihan kohta! Enää tarvitsee odottaa kymmenen päivää ja kaikki on hyvin!

Republikaanista kansanosaa on kehoitettu ostamaan aseita ja panoksia, ja kyllä ne on ostaneetkin!! Vähemmistöt ja demarit ei. Hulluahan se olisi.

Samaan aikaan kun Pelosi PYYTÄÄ epäpätevän diktaattori-presidentin vaihtamista seniiliin sylikoiraan, hänen toimistonsa eteen rakennettiin hirsipuu. Oikea hirsipuu. Jos Pelosi olisi löytynyt, hänet olisi hirtetty suorassa lähetyksessä. Senaatoreja metsästettiin nippusiteet vyöllä valmiiksi viritettynä. Nii ku telkkarissa! Epäsuhta toiminnassa on hulvaton.

Mikä valikoiva sokeus oikein vallitsee, kun ei tunnuta ymmärrettävän Tammikuun 6. päivän valtauksen olleen mainos?? Näytettiin käytännössä miten helppoa on ottaa valta ”takaisin” kansalle. Virkaanastujaisten kuokkavierailla on jo suunnitelmat valmiit.

Politiikka on peliä, eittämättä. Mutta jos huonommin aseistautuneet pelaa sulkapallon säännöillä ja vastapuoli kaupunkisodan, on pistelaskua vaikea seurata.

Voittaja kyllä saadaan selville. Voittaja on elossa, hävinnyt joukkohaudassa.

Se ei ole hauskaa. Edes Tosi-TVssä.

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: