Biohazard ja 5 Ankhia

Kun kävin ottamassa tämän tatskan, tatuoija vaati mua kirjoittamaan vastuuvapauslausekkeen. Se pelkäsi että kuukahdan siihen tuoliin. Ehkä olisin voinutkin kuolla, minulla oli outo virustauti, jonka pelättiin olevan tarttuva sekä ihmisiin että eläimiin. Marsu uhrattiin tieteelle. Ensimmäinen kerta kun kuulen suomalaisen lääkärin määränneen eläimen uhrattavaksi jotta potilas parantuisi.

En parantunut. Mutta Nuppu kuoli. Haudattiin lasten kanssa se kenkälaatikossa takapihalle.

Ja vähän sen jälkeen minäkin kuolin. Ja herätettiin henkiin, tietysti. Sitten kuolin toistamiseen. Kolmannella kerralla kuolema ei enää peloittanut, pystyin keskittymään edes vähän kuolemiseen. Näin kun tyttäreni juoksi kotia kohti, ambulanssi ajoi häntä vastaan. Minä olin tuossa ambulanssissa. Tässä vaiheessa tosiaan kuollut kuin kivi.

Koitin huutaa Oosalle, ettei ole mitään hätää, täällä leijaillaan! Saivat minut jälleen elävien kirjoihin. Neljännestä kerrasta en jostain syystä muista mitään. Mutta viides oli kristallinkirkas. Katselin jalkopäässä kun minua elvytettiin. Näin kolmannen lääkärin, joka huudettiin hätiin. Kuulin mitä lääkärit puhuivat. Kun lopulta pumppu taas yskähti käyntiin, kysyin ympäröivältä henkilökunnalta että minne se tummatukkainen lääkäri katosi? Se, joka lopulta mut herätti. 

Se herätti jo vähän huomiota. Olin nimittäin ollut todistetusti kuolleena koko sen ajan kun kyseinen lääkäri toimi vierelläni. 

Kotiutuspalaverissa Virolaislääkäri totesi lakonisesti, että seuraavaa herätystä ei tule. Se lippu Manalaan on kuulemma jo leimattu ja se on yksisuuntainen reissu.

Kun parin viikon päästä kerroin tatuoijalle, mitä vissi Ankh kuviota minulle merkitsi, HÄNKIN pyysi vastuuvapaus kirjelmää

Ihmeellisiä pahanilmanlintuja.

Nuo tatuoijat.

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: