Uutisten löytämisestä ja murtoviivojen näkemisestä

Kuinka löytää tieto, jota ei haluta antaa sinulle?

Uutisia lukiessa tuntuu siltä kuin maailmassa olisi enää kaksi asiaa jäljellä, Ukrainan raja ja Omikron. Seuraavassa niksi, jonka avulla voitte kotisohvalta käsin määrittää maailman todelliset tapahtumakeskiöt.

Jos kaikki pääuutiset kirkuu ”katso tänne”, voi olla, että jotain oikeasti merkittävää on tekeillä. Melko varmasti se ei ole kuitenkaan ”täällä”. Voi olla että olen liiankin kyyninen, mutta uutiskanavien päätehtävä ei tunnu enää olevan oikean tiedon levittäminen. Lähempänä todellisuutta on ”oikean” mielipiteen synnyttäminen.

Seuraavaksi pitäisi löytää oikeasti merkittävä paikka tai asia. Aloitan usein katsomalla löytyykö jostain poikkeuksellisia miehistön tai laitteiston liikkeitä, joita ei ole uutisoitu. Hyppään tässä etsintävaiheen ohi ja kerron suoraan lopputuloksen.

Tässä on Yhdysvaltain laivaston laivueiden sijainnit ennen Joulua:

Tässä sama kuva neljä päivää sitten:

Miten poikkeuksellista tämä on? Kyseessä on ilmeisesti koko maailmanhistorian suurin laivasto-operaatio. Isompi kuin D-day. Jopa isompi kuin Oolannin sota! Tästä ei löydä uutisia, mutta maailmassa ei ole asiaa, jota ei joku harrastaisi. Laivojen liikkeiden seuranta on ikivanha harrastus, ja ei lentotukialusta voi piilotta povariin. Tällaista on vaikeaa pitää salassa.

USAlla on siis viisi laivuetta Kiinan edustalla, joihin jokaiseen kuuluu sukellusveneitä, lentotukialuksia, VTOL-aluksia, hävittäjiä, risteilijöitä ja kuljetusaluksia. Mukana on myös MAC (Air Force Militaey Airlift Command), joka kiikuttaa miehiä, panoksia ja aseistusta Tyynelle merelle.

Mitäs muuta maailmalla tapahtuu? Puolentoista viikon päästä alkaa Pekingin Talviolympialaiset. Ennakkotietojen mukaan Putin ja Xi tulevat tekemään ja julkistamaan merkittäviä geopolittisia liikkeitä. Maailman katseet ovat sopivasti täällä.

Mitä ne ovat, sitä kukaan ei tiedä. Mutta koitetaan arvailla. Kiina ja Venäjä tulevat varmasti ottamaan kantaa lukuisiin USAn toimiin ja annettuihin lausuntoihin viime aikoina.

Venäjä esitti jenkeille kirjallisen, julkisen sanoman, jossa vaadittiin viiteen asiaan kantaa. Vastaus julkisena kirjeenä kiitos! USA viivytteli, mutta lähetti lopulta kirjeen. Aviisi ei ollut julkinen, eikä vastauksia esitettyihin kysymyksiin/vqatimuksiin kuitenkaan annettu. Tärkeimmät vaateet olivat 1) CIAn tulee lopettaa ”kansannousujen” ja levottomuuksien lietsonta Venäjällä ja sen rajojen tuntumassa. Ja 2) USAn tulisi lopettaa ydinmateriaalin ja -ohjusten sijoittelu Venäjän rajojen tuntumaan.

Kiina oli jo aiemmin lähettänyt samansisältöisen kirjeen Bidenille, siihen ei vastattu lainkaan. Molemmat maat vaativatmyös ”Belt and Road”-reittien sabotoinnin lopettamista. USA jatkoi toimiaan tästä huolimatta.

Kun ei ole kristallipalloa, voin vain arvailla mitä tiedonannoissa tulee lukemaan. Tässä ennakkoarvailuiden kuuma lista:

  • Muodollinen Kiina-Venäjä sotilasliitto. Käytännössähän se on jo todellisuutta
  • Pakotteet Amerikkaa vastaan
  • Amerikan sulkeminen SWIFT-järjestelmästä
  • Kiinassa olevien Amerikkalaisten yritysten ja omaisuuden kansallistaminen

Mikä tahansa näistä melko varmasti romahduttaa USAn talouden, muutama yhdessä vie pohjan koko liittovaltiolta.

Jännätään yhdessä kisoja!!

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: