Iida Rauma, Hypatia ja Maagiset voimani…

Alkuviikosta harjoittelin etänäkökykyäni, as one does, kävi ilmi että tuttuni maailmalta oli opettanut Monroe-instituutissa alaa. Nyt kun näistä asioista saa puhua, niin sain häneltä kaikenmoista oppimateriaalia. Harjoittelin eri päiviin “katsomista”, eli etänäköä aikaan, ei fyysiseen etäisyyteen. Näillä ei ole mitään merkitystä, siis ajalla ja matkalla, yhtä hyvin tai huonosti näkee ensi viikkoon kuin ensi vuosituhanteen. Sama juttu on muuten totta kvanttifysiikassakin.

Okei, siis katsoin tähän päivään ja rustailin ylös asioita joita pullahti mieleen. Yksi asioista oli Hypatia Aleksandralainen. Kaikkihan tämän tarinan tietää (eikä sillä ole merkitystä itse asiaan). Hypatia oli aikansa (400 -450 CE) ylistetyimpiä filosofeja ja matemaatikkoja, mutta oli syntynyt naiseksi. 

Kristityille kun matematiikka on ihan noituutta ja ajattelu muutenkin saatanasta (naisilla etenkin), niin nämä kirkasotsat päättivät porukalla murhata Hypatian (ennen tai jälkeen aamenen, tarina ei kerro). Pelkkä tappaminen olisi ollut moiselle monisyntiselle liian lepsua, niinpä he raahasivat polon kuin teuraaksi kirkkoonsa, ja ruukun tai kattotiililien (kreikka ei ole ensimmäinen kieleni…) palasilla raastoivat nahat luista, irrottivat pään ja ruumiinjäsenet, polttivat ne a muutenkin ns. Went to town on poor Hypatia.

Mutta se kristityjen vainoomiksi joutuneista, niitähän historiassa riittää! Jostain syystä hän siis tuli mieleeni, joten tein muistivihkoon merkinnän:

Eli 

“30.1.22. 

Hypatia ?

KREIK. PHILOSOPH.

KILLED BY +Tians

WHO ELSE?”

Ja nyt tulee tarinan huipennus: Olen kuuntelemassa äänikirjaa ‘Hävitys’ (kirj. Iida Rauma, lämpimät suosittelut). Ystäväni Tuulia on osallistunut eepoksen synnyttämiseen ja suositteli sitä minulle. En kuuntele jostain syystä suomalaisia äänikirjoja, en koskaan ole lukenut mainittavammin suomalaista nykykirjallisuutta. Nyt kun lukeminen on erittäin vaikeaa, niin en ole edes yrittänyt ennen tätä.

Juuri kun olen tulossa ensimmäisen vaiheen loppuun, alkaa lukuja posottaamaan ihan tangentilla monisanaisesti Hypatian tarinaa. Varmaan viiden minuutin verran. Tuntui kuin olisi hulahtanut jäävettä kahluusaappaisiin. Tiedätsä?

Olen aikaisemminkin puolivahingossa saanut Deja Vuita ja ja ilman muistia nykyään todella eksoottisia häiriöitä. Mutta tässä toteutui kaikki vaatimani kohdat aidolle etänäkö-ilmiölle:

  • Nähty ajankohta oli yksilöity etukäteen
  • Yritin saada informaatioita tietystä ajanhetkestä
  • Kirjasin yksilöivästi nähdyn/koetun aistimuksen
  • Kyaeisellä ajanhetkellä näkemäni asia tapahtui minusta riippumattomista syistä.

Kirja on juuri ilmestynyt, en ole voinut sitä lukea aikaisemmin. Viittaus Hypatiaan on omintakeinen ja erikoinen, odottamaton tapahtuma. En tiedä mistä kaukaa oma muistini olisi voinut tiedon kaivaa, mutta silläkään ei ole merkitystä. Vaikka tarina olisi minulle tuttu, en voi tietää, että neljän päivän kuluttua kuulen sen äänikirjasta.

Eli etänäkö on todellinen ilmiö

QEfuckingD!!

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: