Painajaisuni 2.2.2022

Heräsin tärinään. Painopeitto oli valahtanut lattialle ja makasin sikiöasennossa vatsallani ilman peittoa. Tunsin oloni oudolla tavalla hyväksikäytetyksi, samoin kuin kansakoulun kolmannen luokan jälkeen. Unessa olin vienyt lapset isoon ostoskeskukseen jossa oli nykyään Linnanmäki. Se oli rakennettu Malmin ja Pukinmäen väliin.

Rakenteeltaan, tai pitäisikö sanoa kansirakenteeltaan se oli kun parkkeerattu ruotsinlaiva, ja kaikki oli asianmukaisesti kännissä vaikka oli maanantai. Minä oli selvin päin, lasten kanssa. Toisaalta, kun nyt kerran laivalla ollaan…

Ihastelin mainosmiehen logiikkaa, poliitikon etiikkaa ja yksinhuoltajain erotiikkaa. Ainakin ne on vaadittu moisen monsterin työntämiseen tapahtumahorisontin läpi meidän puolelle. Toisella puolella tämä oli normaalia, meidän puolella vain unissa.

Ja unessahan minä olinkin, koska illan tullen alkoi sataa myös lunta. Jotenkin vuorokaudesta oli tullut vuoden mittainen, jos ymmärrät mitä tarkoitan ja mikset ymmärtäisi? Olethan sinäkin elänyt, mutta meistä kahdesta minä olen kuollut useimmin.

Koitin huudella lapsia takaisin, oli aika lähteä kotiin ja huvipuistokin oli menossa kiinni. Esikoiseni oli huomaamattani kävellyt koko ajan perässäni, en ollut varma kumpi vahti kumpaa. Tyttäreni oli kateissa. Tajusin tämän olevan sen painajaisunen uusin versio. Sen mitä olen nähnyt jo… ka yö, mahdollisesti useammin, mutta ainakin kaksi vuotta.

Vuoristoradan valotkin on sammutettu, ja koitan nousta Vekkulan portaita. No ne nyt olivat todellisuudessakin kuin painajaisesta, joten painajaisessa ne oli ihan helpot.
Syyllisyys takoo päässä pajavasaran lailla. kummastelen äkkiä, sitten pitkään, miten voin olla niin syyllinen, että olen kaikkien halveksima, itsenikin, mutten tiedä rikostani. Huudan tytärtäni mutta suustani tulee vain outoa mölinää. Huudan kovempaa, kunnes jalat menee alta ja putoan polvilleni, otsa maahan.


On ilta ja lunta sataa koska vuorokausi on vuoden mittainen. Tajuan samalla että tämähän on Islamin Rukousasento ja samalla sikiöasento kyljellään, mikä tuntuu maailman tärkeimmältä oivallukselta ja herään kylmissäni sängystä koska painovoima on öisinkin päällä ja on vetänyt painovoimapeittoni lattialle.

©Soulwood Art & work

Julkaissut JC

Sovereign Quantum Entity, Chief Astronomer and Doctor of Divinity. Looking for intelligent life in Terra. So far little to report.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: